marți, 24 decembrie 2013

Scrisoare catre Mos Craciun

Draga Mosule,

Peste cateva ore ai sa pornesti la drum. Fiindca la noi inca nu a nins, nu stiu daca vei putea ajunge cu sania trasa de renii tai. Asa ca te rog sa vezi din timp daca ai benzina in rezervor ca sa nu intarzii prea mult. Cand ajungi la noi acasa sa nu incerci sa cobori pe horn.. e cam ingust si, in plus, semineul este inchis.. sa nu te lovesti cu capul de sticla!
Poti sa lasi sacul cu cadouri in balcon si da-mi apoi un beep... le iau eu de acolo si le pun la locul lor, sub brad.
La noi te astepta 2 baieti care au fost cuminti si care ti-au trimis demult scrisorile cu dorintele lor... sper ca le-ai citit cu atentie si n-ai sarit nimic de pe lista.

Robert, cel mai mare dintre ei, are autism. Este pe cale sa devina un tanar minunat si tot ce-si doreste el este sa-i aduci un calendar fiindca incepe in curand un nou an si trebuie sa avem calendarul nou pe perete, altfel totul va fi destul de nesigur. Poti sa-i aduci mai multe, le va pune pe toate in cuiul din camera sa, cu mare atentie (aliniate chiar la linie). Daca mai ai loc in sac, pune te rog si o agenda, ca sa putem incepe sa scriem programul zilnic de la anul.
Pentru el, eu imi doresc sa fie sanatos si fericit!
Paul, cel mic, este un copil sensibil, talentat si bun la invatatura. A avut rezultate bune la concursuri si numai de FB la scoala. Iar in acest an a fost selectat in grupa de performanta la gimnastica aerobica.
Asa ca merita sa-i aduci toate cadourile de pe lista pe care domnul invatator ti-a trimis-o.
Pentru el, eu imi doresc sa fie sanatos si sa aiba intelepciune.
Pentru mine si sotul meu imi doresc sa fim sanatosi, sa avem puterea de a merge mai departe impreuna, dincolo de toate greutatile ce se vor ivi in anul ce urmeaza.
Si, daca nu cer prea mult, sa ne vedem cu bine si la anul care vine!

Niciun comentariu: