luni, 23 ianuarie 2012

Mos Craciun a venit si anul trecut pentru copiii nostri speciali

Serbarea de Craciun dedicata copiilor cu autism a avut loc in cadrul spectacolului caritabil „Vine seara de Crăciun!”, un proiect la inițiativa formației „The Groovies”, care a avut alaturi elevi ai Colegiului National de Arta „Octav Bancila”, copii din corul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” si ai Clubului de dans „Timpi Moderni”. Acest spectacol si-a propus sa aduca in sufletul copiilor diagnosticati cu afectiuni din spectrul autismului, atmosfera de sarbatoare a Craciunului dar si sa sensibilizeze comunitatea locala.



La finalul unei seri pline de culoare, zambete, cantece si animate de glasuri de copii, Mos Craciun a impartit daruri pentru toti copiii.




Fondurile obținute vor fi folosite pentru amenajarea unui parc de joaca in curtea cladirii de pe str. Brindusa, apartinand Scolii speciale „Constantin Paunescu” din Iasi, in care functioneaza clasele speciale pentru copiii cu autism.

De mentionat ca aceasta cladire a fost in renovare, pe perioada lucrarilor desfasurate incepand cu anul scolar 2011 si pana in luna noiembrie la finalizarea acestora, cursurile s-au desfasurat la sediul asociatiei, care a fost amenajat din fonduri proprii.

Niciun comentariu: