miercuri, 21 decembrie 2011

Vine seara de Craciun!

Teatrul pentru copii și Tineret „Luceafărul” Iași a găzduit, luni, 19 decembrie 2011, ora 18.30, un spectacol caritabil în beneficiul copiilor cu autism.


„Vine seara de Crăciun!”, un proiect la inițiativa formației „The Groovies”, care a avut alături elevi ai Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”, copii din corul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” și ai Clubului de dans „Timpi Moderni”, și-a propus să aducă în sufletul copiilor diagnosticaţi cu afecţiuni din spectrul autismului, atmosfera de sărbatoare a Crăciunului dar și sa sensibilizeze comunitatea locala.
A fost un spectacol de poveste în care copiii cu autism au fost pe aceeași scenă cu ceilalți copii, s-au simțit acceptați așa cum sunt ei și implicați. Din vânzarea invitațiilor la spectacol am reușit să strângem suma de 8.100 lei care va fi folosită pentru amenajarea unui parc de joacă în curtea clădirii de pe str. Brîndușa, aparținând Școlii speciale „Constantin Păunescu” din Iași, în care funcționează clasele speciale pentru copiii cu autism
La finalul unei seri pline de culoare, zâmbete, cântece și animate de glasuri de copii, Moș Crăciun a împărțit daruri pentru toți copiii.


Vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi in acest proiect si care au raspuns invitatiei noastre de a fi in sala si de a contribui astfel la construirea parcului de joaca dar in special unor persoane dragi care s-au implicat enorm in acest proiect:
Multumesc Mihaela Garlea pentru toata munca ta si pentru ca ai facut-o din tot sufletul, investind timp, energie si emotie!
Multumesc Luiza (Louise) pentru ca mereu esti alaturi de proiectele noastre implicand si pe altii.
Multumesc clubului Lions 2000 care s-a alaturat proiectului "din mers".
Multumesc colegilor mei!
Multumesc Geanina, sora mea pentru implicare si Danei pentru gingasie si puritate!







2 comentarii:

geanyna spunea...

a fost magnific si ma bucur ca am putut ajuta acesti minunati copii. multumesc tuturor ca am facut parte din spectacol

Mihaela Murariu spunea...

A fost o seara cu adevarat emotionanta, cu oameni deosebiti si copii minunati. Multumesc pentru invitatie.
Felicitari!