miercuri, 23 noiembrie 2016

Si tu poti fi Mos Craciun!


Da! Chiar poti!

Cum? Participand la evenimentul pe care, alaturi de prietenii nostri din Cluburile Lions Iasi D si Lions Iasi 2000, il organizam pe 16 decembrie 2016, ora 18.00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu".

"Daruim de sarbatori" este un spectacol dedicat iubirii, tolerantiei si implicarii.

Alaturi de copiii si tinerii cu autism de la A.N.C.A.A.R. Iasi vor fi alti copii... copii care au inteles ca pot fi de folos altor copii care sufera si care nu il primesc pe Mos Craciun in fiecare an. Este vorba de cei ce fac parte din Corurile de copii Angeli si Mini Angeli impreuna cu care vor fi si membri Orchestrei Simfonice "Artes" impreuna cu solista Daniela Stefania Ciocan.

Spectacolul va fi prezentat de prietena noastra, Carmen Tarnoveanu.

Intrarea se face pe baza de invitatie ce va putea fi procurata si la fata locului. Invitatia, in valoare de 30 de lei, este valabila pentru o persoana, iar fondurile obtinute vor fi redirectionate catre copiii si tinerii cu autism de la A.N.C.A.A.R. Iasi (www.ancaar-iasi.ro).


Detalii si rezervari la tel: 0332 408826, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro.

Parteneri: Cluburile Lions Iasi D si Lions Iasi 2000Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu" Iasi, Asociatia muzicala Angeli, Take&Eat, Atelierul Ioanei Parteneri media:  TVR Iasi, Radio Iasi, Radio Viva Fm, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Wink.


Va asteptam!

Niciun comentariu: