vineri, 12 aprilie 2013

Arata ca iti pasa 2013

Au trecut 5 ani... 5 ani de campanie, 5 ani de evenimente dedicate zilei de 2 Aprilie, Ziua Internationala pentru Constientizarea Autismului.
Am inceput in 2009, timid, cautand oamenii cu care sa-mi pot pune in aplicare ideea unei campanii. Am gasit-o pe Cristina si prin ea pe am cunoscut Oameni care au vrut sa se implice si sa ajute. I-am regasit in fiecare an alaturi de toti cei care s-au adaugat la fiecare campanie cu inca un ajutor, un sprijin, anul acesta reusind sa avem peste 30 de parteneri.

Daca la inceput campania se concentra in ziua de 2 Aprilie, incetul cu incetul am gasit noi proiecte, noi idei, noi evenimente care sa ne ajute sa ne atingem telul, sa aratam ca autismul exista printre noi si ca este firesc sa-l acceptam.
In acest an, in cea de-a V-a editie a campaniei am avut o saptamana plina de evenimente, am primit oaspeti dragi din Olanda insotiti de Excelenta Sa, Ambasadorul Olandei la Bucuresti, un adevarat diplomat, o persoana modesta, distinsa, deschisa si cu dorinta de a ajuta si de a se implica.

Impreuna cu colegii din federatia nationala din care facem parte (FEDRA) am adus la Bucuresti, in cadrul unei conferinte internationale, la Palatul Parlamentului, specialisti din tari europene si SUA care sa ne prezinte modelul de succes in integrarea persoanelor cu autism si am avut ca invitati reprezentati ai Guvernului, ministerelor de resort, parlamentari si europarlamentari.

Am avut alaturi de noi prieteni dragi si persoane necunoscute care au vrut sa fie cu noi, la mars, la momentul de zumba, la iluminarea Primariei, la seara caritabila, la lansarea primului film documentar despre autism in limba romana. Am fost blue, am fost veseli, am fost curajosi, am fost demni! Am fost uniti, am fost multi si am fost buni.
Impreuna cu Fundatia "Star of Hope Romania", Fundatia "Ancora Salvarii", Asociatia "Surasul Albastru", multumim tuturor celor care au arata ca le pasa:

Primăria Iași, Universitatea “Petre Andrei” din Iași, Universitatea “Al.I.Cuza”, Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr.T.Popa”, Universitatea de Arte „George Enescu”, Camera de Comerț și Industrie Iași, Grand Hotel Traian

















PALAS, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Irina Schrotter, ProImage, Rodotex, Louise,
Patronatul Sfera, Motel Bucium, Papucei, NICHI, Școala Specială Constantin Păunescu, Gravez.ro,  Colegiul de Arte Octav Bancilă, Sounds Design, 











Zumba Iasi, Academia Show, CSG Gimnis, Ansamblului folcloric "Doina Carpatilor" de la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Anastasiei si lui Alexandru, tinerii nostri prezentatori, domnului Horia Gumeni.












Parteneri media: TVR Iași, Ziarul de Iași, Iasi Fun, Radio Hit, Glare, Avantaje.

Tuturor, copiii cu autism va multumesc pentru ca ati ales sa acceptati sa fiti in mijlocul lor, sa-i aplaudati, sa-i incurajati si sa-i primiti asa cum sunt: Altfel...


2 comentarii:

Alice spunea...

Esti fenomenala!
Bafta multa !

Unknown spunea...

Sa fie, Alice! Multumim.