vineri, 16 noiembrie 2012

Indiile galante la Iasi

Aseara am trait o emotie speciala...Atmosfera Teatrului National, spectacolul in regia lui Andrei Serban, spectatori frematand, solisti si balerini talentati si eleganti, costume si decoruri impresionante, lumini, totul m-a purtat, pe muzica, in jurul lumii.
Am calatorit in Peru, in Turcia, in salbatica America si am fost inconjurati de iubirea care poate invinge orice si poate deschide inimi.
Spectacolul a fost un fabulos mix de opera, balet si teatru, amprenta domnului Andrei Serban fiind cea care scoate acest act artistic din obisnuit.
Mi-a placut faptul ca toti cei de pe scena au empatizat cu publicul si ideea de a-i cobori in mijlocul spectatorilor a fost cea care a adus suflet si ne-a facut sa ne simtim si noi personaje ale povestii.
Iar scena din actul Flori-Fragmente, in care cei din cor au presarat petale de flori peste tot in sala, a fost clar cea care a adus si emotie!
Felicitari doamnei Beatrice Rancea, domnului regizor Andrei Serban si tuturor celor care au facut posibil sa putem vedea la Iasi un asemenea spectacol unic.

Fotografii de la spectacol puteti gasi pe site-ul Ziarului de Iasi, http://www.ziaruldeiasi.ro/foto/galeriile-foto/anul-2012/premiera-indiile-galante~alnt.

Niciun comentariu: