vineri, 10 septembrie 2010

Iata ce-mi scrie una dintre mamicile din cadrul asociatiei. Va dati seama ca nu este o situatie singulara... Oare pana unde pot merge? Chiar nu se gandeste nimeni la astfel de situatii? Ce vor? Sa ne extermineze copiii asa cum isi dorea regimul comunist sa o faca? Oare pentru ce am iesit in strada acum mai bine de 20 de ani? Trist si dezamagitor....
Buna ziua,

Datorita faptului ca de 2 luni , Primaria Tomesti , unde avem sediul locuintei noastre, nu mi-a mai trimis indemnizatia copilului , am fost nevoita sa fac cateva demersuri catre autoritati.

Am plecat de la un simplu telefon la Primaria Tomesti si mi s-a raspuns ca nu se dau banii ca nu au primit banii de la Consiliul Judetean Iasi.

Apoi am dat un telefon la Consiliul Judetean , la telefonul cetateanului , unde am fost sfatuita sa fac o adresa catre primaria Tomesti si sa imi dea raspuns motivul neprimirii indemnizatiei, iar cu raspunsul de la primarie sa ma duc la ei, la Consiliul Judetean Iasi.

Dupa ce am obtinut raspunsul de la Primaria Tomesti m-am dus la Consiliul Judetean Iasi.
Acolo, gardianul a fost si a intrebat la biroul unic, si m-au trims la Directia de asistenta sociala la domnul dir Ion FLorin.

Ajunsa acolo, domnul director era in concediul iar cine ii tinea locul nu venise la serviciu ..inca.
M-a ajutat o doamna de la registratura , a vorbit cu o doamna Teodorescu si m-au trimis din nou la Consiliul Judetean Iasi.
Din nou la Consiliul Judetean, gardianul a intrat la biroul unic, apoi a iesit si mi-a spus sa fac o adresa catre domnul Simirad, si o sa primesc raspunsul in 30 zile.

Am facut adresa catre domnul Simirad, unde am anexat si cele doua adrese catre si de la Primaria Tomesti.

Momentan , astept raspuns cica de la Directia de asistenta sociala si protectia copilului, dar ma indoiesc sa primesc vreun raspuns.

Problema care ma doare foarte tare este:cand acest copil nu va mai avea pe nimeni, nu va putea sa bea o cana cu apa sau sa manace , pentru ca nu va putea sa plateasca un insotitor sa aiba grija de el.
Si tin sa mentionez faptul ca ambii parini ai acestui copil suntem ieseni , nascuti in Iasi.
Motivul pentru care stam acum in Tomesti este ca nu ne-am permis sa cumparam o locuinta in Iasi, si am decis sa cumparam una in apropierea Iasului.
Oare ar trebui sa ma ne mutam locuinta in Iasi pentru a primi si copilul meu indemnizatia de handicap??


.
Deci acesti copii ii ingroapa statul roman , fara a avea nici un fel de scrupule.
Oare ei nu au copii...?????????
Se pare ca copii lor au de toate , inclusiv sanatatea de care copii nostri au atat nevoie...

Mama,
Eana Daniela

Un comentariu:

Unknown spunea...

Am primit si raspunsul de la Directia de Asistenta Sociala si... ce credeti.. normal ca au indreptat-o pe mamica catre Primaria Tomesti... adica tot de unde a plecat... deci nu s-a rezolvat nimic..