joi, 19 ianuarie 2012

Proiectele vechi continua

S-au continuat si proiectele derulate in anii trecuti, „Piscina-inot pentru copii cu dizabilitati” si „Clubul de week-end”, acesta din urma beneficiind in perioada 15 septembrie -15 decembrie 2011, de sprijinul Primariei Iasi care a finantat 60% din valoarea totala a proiectului de 3750 lei.

Grupul tinta a fost format din 30 de copii si tineri cu autism din Iasi, dintre membrii asociatiei, si de parintii acestora.
Activitatile derulate in cadrul proiectului s-au desfasurat in fiecare sambata si dminica, timp de 4 ore pe zi si au constat in: creare de obiecte hand-made, desen, pictura, jocuri de atentie, memorie; activitati de autogospodarire si autoservire; organizarea unor evenimente externe: excursii, iesiri in natura, iesiri la teatru, expozitii cu propriile lucrari.



Au fost organizate, de asemenea, grupuri de suport pentru parintii membri ai asociatiei, o data pe saptamana, de catre psihologul specialist in terapia de familie.


Ne-am dorit de asemenea, implicarea comunitatii in viata unei familii care are in ingrijire un copil sau tanar cu autism prin atragerea voluntarilor care doresc sa ajute prin desfasurarea unor activitati alaturi de specialisti.

Niciun comentariu: