joi, 12 ianuarie 2012

Arata ca iti pasa - 2011

Campania inceputa in luna aprilie a anului 2009, „Arata ca iti pasa”, campanie de constientizare a problematicii autismului prin marcarea la nivel local a zilei de 2 Aprilie, declarata, la data de 18 decembrie 2007, de catre Natiunile Unite, Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, a ajuns la a treia editie.



Pe langa actiunile de constientizare desfasurate ca in fiecare an, in 2011, Iasul s-a alaturat, la initiativa creatoarei de moda Cristina Nichita, marilor orase ale lumii in campania „Light it up blue”, patru cladiri reprezentative din oras fiind luminate in albastru: Primaria, Universitatea de Medicina si Farmacie, Universitatea Petre Andrei, Universitatea Al. I. Cuza.




Seara caritabila, avand ca tema aceeasi culoare albastra, s-a desfasurat pe 1 aprilie, fondurile stranse fiind utilizate pentru dotarile necesare clubului pentru tineri. In dimineata aceleasi zile, in Parcul Copou, copii si tineri din cadrul asociatiei au fost alaturi de copii de la scolile de masa si studenti ai Universitatii Petre Andrei.




Parteneri in acest eveniment au fost: Primaria Municipiului Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Patronatul SFERA, NICHI Cristina Nichita, RODOTEX, Motel Bucium, Academia SHOW, Pro Image Photo Agency, Casa de Cultura „Mihail Ursachi”, Fundatia Ancora Salvarii, Club Kids Land, TVR Iasi, revista Avantaje, Ziarul de Iasi, Radio Hit, Irina Schrotter, Fundatia Star of Hope, Revista GLARE.

Niciun comentariu: