vineri, 19 octombrie 2012

O noua experienta

Am tot facut cate ceva pana acum in viata (zic eu)... Am luat bac-ul, am terminat facultatea de matematica (brrr...), am mai facut si studii postuniversitare ca sa invat sa lucrez pe computere, m-am maritat (pe la 23 de ani si olecuta), am facut si doi baieti, am invatat sa fac P.R. si sa dezvolt o organizatie, m-am specializat in autism, am vorbit in plenul Comisiei pentru petitii din Parlamentul European, am scris o carte, dar, ceea ce voi face maine, nu am crezut ca se va intampla vreodata.
Buunnn... Se ia ipoteza - EU - model pentru un mare brand international!!!! (cam de ras, nu?) si, fiindca tot am frunzarit timp de vreo 5 ani manuale de matematica, sa demonstram ca afirmatia mea de mai inainte este adevarata.
Deci, ce stim?
Primesc intr-una din zile o invitatie de la o persoana tare draga mie, Andreea Marc, de a participa la un eveniment dedicat blogosferei si presei iesene, organizat de magazinul de imbracaminte pentru femei si barbati Tom Tailor, din incinta Palas Mall.

Mai exact, maine, alaturi de alti 14 bloggeri si jurnalisti din Iasi, voi fi model pentru o zi sub atenta indrumare a stilistului Andreea Istrate.
Va fi cu siguranta o zi plina de rasfat tinand cont de faptul ca voi fi machiata si coafata de specialistii de la Senso Style si apoi fotografiati de Stefan Andrei de la Studio Alb si, toate acestea, la o cafea si o briosa oferita de cei de la Teo's Caffee.
Asa ca, Q.E.D. (quod erat demonstrandum), dragilor, va vine sa credeti sau nu.
Si, daca nu ma credeti, iata ce spune si Andreea Maglan, Marketing Manager Tom Tailor:
"Brandul Tom Tailor a venit la Palas Mall Iasi in vara acestui an, fiind primul magazin al retailer-ului german in estul tarii. Momentan, Tom Tailor mai este prezent in Romania in Bucuresti, Craiova, Timisoara si Cluj-Napoca.

Linia Casual de la Tom Tailor se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor cu varste intre 25 si 45 de ani, cu un look elegant si in trend. Accentul este pus pe individualitate si originalitate, pe un aspect relaxant, activ sau sportiv, care poate fi perfect atat pentru birou, cat si pentru iesiri in oras.
Compania Tom Tailor a fost creata in anul 1962 in Germania, promovand sloganul „We dress people”. Sambata, compania va miza pe sloganul „We dress bloggers”."

Ce ziceti? V-am trezit curiozitatea? Daca da, fiti pe faza! Urmeaza impresii si fotografii...

Niciun comentariu: